Küldetés

Életünk során bármerre indulunk és bárhová is tartunk nélkülözhetetlenek az élmények. Szükségesek azok a pillanatok melyekkel magunk mögött hagyva a szürke hétköznapokat teret engedhetünk a kikapcsolódásnak. Egy jó beszélgetés, egy kellemes este, egy szórakoztató műsor, egy színházi előadás. Ezek mind, mind fontosak! .....és persze pótolhatatlanok a társak, barátok akikkel megélhetjük, megoszthatjuk a felejthetetlen pillanatokat.

Megszokott életünk visszavonhatatlanul megváltozott 2020-ban.
Szembesültünk azzal, hogy milyen értékes a minőségi együtt töltött idő és ha ez nincs, mennyire hiányzik.

A New Season és partnereinek együttműködése ebben az időszakban született. Mindannyian  elkötelezettek vagyunk a hazai kultúra népszerűsítése mellett.  Határozott célunk színesíteni a belföldi és nemzetközi műsorpalettát azáltal, hogy alkotó partnereinkkel együtt olyan kitűnő előadások megvalósulásán, olyan minőségi műsorok színpadra állításán dolgozunk melyek színt, vidámságot, szenvedélyt, gondolatokat, érzéseket, könnyedséget, egyszóval élményekkel teli időtöltést csepegtetnek a mindennapokba, olyan emlékezetes pillanatokat melyekről még sokáig érdemes lesz beszélni.

A portfólióban képviselt műsorok összeállításánál minden korosztály igényeit szem előtt tartottuk így bízunk benne, hogy színes műsorkínálatunkból bőven tudnak válogatni. Természetesen ez a repertoár folyamatosan frissül. Partnereink aktívan készülnek az új bemutatókkal melyekről a későbbiekben rendszeresen hírekkel szolgálunk.
New Season Backstage Facebook oldalunk segítségével pedig fellebentjük a fátylat a kuliszatitkokról és beepillantást engedünk a színfalak mögötti alkotómunkába.


Bízunk benne, hogy a nézőtereken hamarosan felgördül a függöny és együtt ünnepelhetjük a közös sikert! 

Robin Hood musical, musical előadás

Várjuk megtisztelő felkérésüket, addig is minden jót kívánva,

 

 

Üdvözlettel: 

Timár Krisztina
tulajdonos-produkciós igazgató

New Season Produkciós Iroda

 

 

 

 

 

  Wallpaper design is from Grandeco WallFashion Group and Graham&Brown.

 

 


© Minden jog fenntartva.